Babyshower in boho stijl

Boho babyshower

Hoe leuk is het om je zwangere vriendin met een babyshower te verrassen! De laatste jaren is de babyshower ook in Nederland een echte musthave geworden. Hoe leuk is het dan om er echt iets speciaals van te maken. Denk er bij aan een speciaal gestylde setting voor de mommy to be. Helemaal in boho sfeer. Combineer het met een high-tea picknick op de vintage tapijten en maak de dag af met een professionele fotoshoot.

Boho babyshower organiseren

Bij Hipstyling kun je alle gewenste items voor je boho babyshower huren. Omdat wij van persoonlijke styling houden, helpen wij er ook graag bij de locatie te stylen. Wat kun je precies allemaal huren?

Boho artikelen huren:

  • Vintage tapijten van xl tot mini
  • Peacock stoel voor de momy to be
  • Rotan dienbladen voor de picknick
  • Kristallen champagne of wijnglazen
  • Vazen en pampasgras
  • Een rotan tafel met dienblad
  • Kussens en schapenvachten
  • Messing kandelaars
Babyshower in boho stijl
Bohemian babyshower

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *